tantra kursus for par sex for kvinder

Fire-dages kurser for mænd og kvinder. Dette undervisningsforløb har til formål, at give dig en gladere seksualitet samt strategier og teknikker til bedre partner-sex. Normalt er ét kursus nok, men du kan altid købe mere tid. Det er en god idé at opgradere, med et kursus mere efter et halvt år, for at uddybe dine teknikker på. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres Workshoppen er for både mænd og kvinder. Berøring. Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse og kærlighed, som de fleste længes efter – men de færreste opnår...

Sex i hillerød escort i aalborg

Få tre gratis tip — og mit nyhedsbrev. Kan tantra erstatte parterapi?

tantra kursus for par sex for kvinder

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres Workshoppen er for både mænd og kvinder. Berøring. 11 мар. г. - Mange regler omkring lyst og sex. Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det forhold, at der netop omkring lyst og sex opstilles så forfærdeligt mange regler og megen moral? At kunne styre menneskers kontakt til lyst og drift, er vejen til magt. 8 янв. г. - Her finder du svar på, hvordan du sætter kærligheden i højsædet, holder din lyst levende og får sex og kærlighed til at smelte sammen. Gnisten i forholdet er TANTRA II – For singler og par, der begge har gået på Tantra I (nye datoer!) København: Ét par el. to personer, på kursus (I+II) kr. ..

Oplever du at jeres forhold er gået i dødvande? Første dag står i lystens tegn. Kontakt os, hvis du har brug for en afdragsordning. Kvindegruppen Yoniversal Wisdom foregår i dedikerede grupper, som to gange om året åbnes for nye medlemmer, som senere lukkes. Kurser i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed   Kom tættere på dig selv i kontakt med en anden. Navne- og præsentations runde, efterfulgt af en en runde om, hvordan den enkelte har det med sin krop, sine orgasmer, sin onani og partner-sex de sidste fem år. Har danskepiger modensex først fundet vej derind ligger der guld gemt […]. Du kan også købe dvdén på Sexologiskolen. For mig var det, at skulle være nøgen sammen med andre, som jeg endnu ikke kendte, et stor skridt ud af trygheden. Send us an email if you are interested in Shiva's Club. Also we will deepen our creative skills to be confident, passionate and expressive in sex, love and life. We also offer two introductory nights which are free for everybody. Med et kursus i erotisk tantra kan du lære, at opleve forskellige orgasmer, elske i så lang tid I ønsker, flytte energien og velværen op igennem kroppen og mere til.
Introduktion til weekendkurset Tantramassage for Par

Viborg sygehus kontakt kvinder søger mænd


Vi fortsætter samtalen fra igår, om hvordan den enkelte har det med sin krop, sine orgasmer, sin onani og partner-sex de sidste fem år. Tirsdag og onsdag d.

tantra kursus for par sex for kvinder